Dirk Jan van der Woud nieuwe directeur KNKB

De KNKB heeft een nieuwe directeur. Dirk Jan vd Woud zal per 1 februari aan de slag als eindverantwoordelijke van het bondsbureau van de KNKB.

Dirk Jan (52) is als lid natuurlijk een bekend gezicht bij onze Kaatsclub in Goutum. Hij is oud speler en winnaar van de PC, trainer, coach van diverse parturen, voormalig voorzitter van commerciële club KNKB en momenteel actief als voorzitter van het PC Selskip.

Kortom een schat aan ervaringen in de kaatssport en daarbuiten en minstens net zo veel ideeën voor de toekomst.

Dirk Jan zei er zelf het volgende over: ,,De keatssport hat my in protte jûn, myn hert leit dêr ek. No’t ik de kâns krij, wol ik hiel graach wat foar de keatserij weromdwaan yn de rol fan direkteur.’’

Het bestuur en leden van Kaatsclub Goutum wensen Dirk Jan veel succes met deze mooie functie.

Jelmer Miedema wint Stimuleringsprijs op de PC

Het Goutumer talent Jelmer Miedema, kaatslid van KC Goutum strandde in de 2e omloop van de PC 2023. Voor een eerste keer op de PC heeft Jelmer het keurig gedaan. Mede daardoor mocht hij de Stimuleringsprijs (voor jonge talenten) mee naar huis nemen. Gefeliciteerd Jelmer!

Muurkaatsen

Sinds 2022 hebben wij een prachtige kaatsmuur op het sportveld in Goutum. De kaatsmuur is voor iedereen, dus maak er vooral gebruik van!

Demonstratie muurkaatsen, zie video.

Winnaars Maandagavond Competitie 2023

  • A-Klasse: Nico Boonstra
  • B-Klasse: Emiel Wijbenga
  • 40+ Klasse: Tammo Bijlsma